Welkom bij onze zomerkampen!

Kijk je uit naar een sportief en leerrijk vakantiekamp in juli of augustus? Onze zomerkampjes gaan telkens door van 9 tot 16u in de gemeentelijke basisschool van Huizingen. Dit is de ideale uitvalsbasis om op een speelse manier nieuwe vaardigheden aan te leren samen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes. Dit alles in een professioneel kader met ervaren begeleiders die oog hebben voor de individuele noden van je kind.

Tijdens beweegkriebels, het zomerkamp van 10 tot 14 juli zal er gestimuleerd worden op grove motoriek. We werken met dagthema’s: alles op wielen, ballen en bellen, springen en klimmen, ravotten in botten, dans en balans. Hierbij richten we onze aandacht extra op coördinatie, evenwicht, balvaardigheid, ruimtelijke oriëntatie, lichaamsschema, snelheid en algemene conditie.
Dit kamp is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Tijdens het creakamp van 14 tot 18 augustus (15 augustus inclusief bij volledige week) zal er gestimuleerd worden op fijne- en schrijfmotoriek. We werken met dagthema’s: tover en goochel, op en onder water, ontdek en experimenteer, timmer en techniek, sterren en planeten. Hierbij vergeten we het ruimtelijk visuele, de concentratie, planning/organisatie en de bimanuele coördinatie niet.
Dit kamp is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar. 

De prijs van voor een volledige week bedraagt €150. De mogelijkheid bestaat om per dag in te schrijven voor €35/ dag. Gelieve de gewenste dagen door te geven bij opmerkingen in het inschrijvingsformulier. Mogelijkheid tot opvang van 8u tot 9u en van 16u tot 17u (€5 per uur). We werden erkend door de gemeente Beersel als vrijetijdsinitiatief waardoor de deelmemers recht hebben op een mutualiteits- en fiscaalattest.

Wat is er inbegrepen in de prijs? 

  • Leuke en gevarieerde activiteiten in thema
  • Lekker tussendoortje 
  • Verzekering

Inschrijven kan via Googleformulier. Enkel bij doorzenden van het formulier en na betaling is de inschrijving definitief.
Overschrijven doe je op volgend rekeningnummer: BE56737053975388
Dit met als mededeling: volledige naam – zomerkamp 2023.

Kosteloos annuleren kan tot 1 maand voor het kamp. 

Het kamp kan doorgaan vanaf 15 deelnemers. 

Wij kijken alvast uit naar 2 geweldige zomerweken! 

Tot dan! 

Els De Win, Lynn Wright en Daphne Wright